Zum Inhalt springen
Startseite » Blog » Bullish Indicator to Buy Bitcoin har blinket enda en gang etter 5 måneder

Bullish Indicator to Buy Bitcoin har blinket enda en gang etter 5 måneder

  • von

Investorer som kjøpte bitcoin i år på grunnlag av denne sjeldne indikatoren, har registrert alvorlige gevinster. Og etter 5 måneder har det blinket igjen.

Bitcoin-markedet i år hadde mange inngangspunkter for investorer. En indikator som ga de mest lønnsomme inngangspunktene (forekommer bare to ganger) har dukket opp igjen etter 5 måneder. Det gikk foran BTCs episke rally til $ 10 500 i april og oppkjøringen til $ 12 500 i august.

The Blue Dot Screams Kjøp Bitcoin

Det er ingen mangel på pionerer i bitcoin-økosystemet. Charles Edwards, grunnleggeren av Capriole Investments, er en slik pioner som støttet Hash Ribbons-indikatoren for timing av inngangspunkter i BTC-markedet. Det dukket opp bare to ganger i løpet av 2020, og har gått foran massiv fortjeneste som snur bitcoin-rally.

I henhold til den siste oppdateringen av Edwards, har indikatoren dukket opp igjen etter en 5-måneders pause. Og peker på investorer til å gå inn i en annen lønnsom kjøpsposisjon.

Den aktuelle blå prikken oppstår hver gang etter at BTC-gruvearbeiderne er ferdig med å kapitulere sine beholdninger. Hash Bånd representerer gruvekapitulasjonsfasen og peker i sin tur på en nedgang i den totale hash-hastigheten for bitcoin-gruvedrift.

Glassnode CTO Rafael Schultze-Kraft ga en forklaring på hvorfor Hash Ribbons fungerer som et utmerket inngangspunkt for bitcoininvestorer med nedenstående diagram.

På spørsmål fra en bruker om hva som er forskjellen mellom de mørkerøde og lysrøde båndene, sa Kraft:

Lys rød = “miner capitulation” Mørkerød = “miner recovery” (30d MA> 60d MA) Slutt på mørkerød: kjøpesignal. Dette er når hashfrekvensen har gjenopprettet og Bitcoin-prismomentet er positivt.

Miner / hash-gjenoppretting skjer når 30d MA (30-dagers glidende gjennomsnitt) krysser over 60d MA, forklarte Glassnode CTO.

Flere bullish indikatorer styrker ‚Buy BTC‘ sentimentet

I henhold til Danny Scott, administrerende direktør for den britiske baserte bitcoin-børsen CoinCorner, går BTC-saldoen gradvis ned, ettersom investorer ser ut til å holde på sine posisjoner over lengre tid. Dette vil igjen føre til en betydelig likviditetskrise de neste månedene. Et poeng imponert over on-chain bitcoin markedsanalyse Willy Woo også.

Dette, som det høres ut, er ganske mye en bullish indikasjon på bitcoins fremtidige markedsutsikter.

Woo, i sin siste oppdatering, nevnte også et interessant poeng om BTCs fremtidige adopsjonsvekst. Han observerte at den øverste kryptovalutaen har fulgt ‚Moore’s Law‘ of Growth fra begynnelsen til dags dato. Når det gjelder adopsjonsgraden.

Dette, når det ekstrapoleres over en periode på de neste 4 årene, peker på et scenario der omtrent 30 prosent av verdens befolkning eier bitcoin.