Zum Inhalt springen
Startseite » Blog » Kadonnut Bitcoin Skyrocketille, elleivät sijoittajat aloita tavaroiden tuottamista

Kadonnut Bitcoin Skyrocketille, elleivät sijoittajat aloita tavaroiden tuottamista

Uhkaava salausperintökriisi voi johtaa miljoonien rahakkeiden häviämiseen korjaamattomasti, jos uuden raportin havainnot osoittavat olevan totta.

Miellyttävä 89% tutkituista kryptovaluutta-sijoittajista kertoi olevansa jollain tasolla huolissaan omaisuuden menetyksestä kuollessaan, , että heillä oli vakaa suunnitelma siitä, mitä heidän kovalla työllä ansaitullesa salaisuudelle tapahtuu kuolemansa jälkeen, Kremaation instituutin tuoreen tutkimuksen mukaan .

Ja siitä, että vuosituhanneista tulee tärkeitä salaisuuksien markkinoita, kadonneiden salausten kysymys voi tulla tulevina vuosina paljon vakavampi.

Kuinka sijoittajat ovat huolissaan kuolemasta salaustekniikallaan

Kadonnut Bitcoin Skyrocketille, elleivät sijoittajat aloita tahtojen tekemistä 102
Lähde: Tuhkauslaitos
Raportin kirjoittajat kirjoittivat, että „osa yhtälöstä johtuu palvelujen puutteesta ja vähäisestä lainsäädännöstä, joka kattaa kiinteistöjen suunnittelun ja salaustekniset varat“.

Raportin tiedot osoittavat, että tuhansien vuosien salausten haltijat (26–40-vuotiaat ihmiset) viisi kertaa todennäköisemmin eivät aio suunnitella pahinta kuin Boomers tai 56–76-vuotiaita.

Epäonnistuminen ongelman ratkaisemisessa voi johtaa miljardeja dollareita arvosta bitcoiniin (BTC) ja muihin rahakkeihin. Coincover arvioi, että tähän mennessä noin 4 miljoonaa BTC: tä (37,6 miljardia dollaria) on menetetty.

Lukumäärä voi nousta nopeasti, kun ”zoomeerit” ikääntyvät, jos krematisointi-instituutin tutkimuksen tiedot osoittavat todella vastaavan suurinta kuvaa. Kremaation instituutti haastatteli noin 1 150 osallistujaa iältään 19–73.

Ja vaikka 32% amerikkalaisista ilmoittaa laatineensa testamentin, Caring.comin tekemän vuoden 2020 tutkimuksen mukaan vain 7% krypto-sijoittajista – joilla on taipumus olla nuorempia – sanovat kirjoittaneensa testamentin, joka sisältää ohjeet heidän salauksestaan varoihin.

Kremaation instituutin raportin kirjoittajat kirjoittivat

”86% sukupolven ikääntyneistä ja 94% vauvaboomeista ilmoittaa vaikuttavasti, että heillä on jonkinlainen suunnitelma varmistaakseen, että heidän varallisuutensa jakautuvat heidän perheenjäsentensä kesken. Tämä on vastoin nuorempia sukupolvia, joilla on paljon vähemmän todennäköistä, että heillä on suunnitelma. Sekä Millennials (65%) että Generation Zers (41%) kertoivat olevansa jonkinlainen suunnitelma käytössä. “

Niistä, jotka ovat laatineet perintösuunnitelmat, joiden avulla lähisukulaiset voivat käyttää salaustaan, 65% kertoi pitävänsä ohjeita kotitalouksissaan, 17% tallensi ne tietokoneisiin ja 15% valitsi USB-asemaan liittyviä ratkaisuja. Turvallisuus talletukset valitsi 2% krypto-sijoittajista, joilla oli ”perintösuunnitelma”, kun taas 1% sanoi, että heillä oli muita ideoita.

Mutta kun tietoisuus potentiaalisista sijoitusriskeistä lisääntyy, Crematio-instituutti ennustaa, että tulevina vuosina AI-salaustekniikan palveluiden markkinat kasvavat nopeasti, jolloin sijoittajat voivat suojata kuvakkeitaan yksityisellä avaimella kuolemantapauksissa.